N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Basic Online

€ 8,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per maand
 € 8,00 € 7,20 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 8,00 € 7,60 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Basic Online 40GB

Vanaf €7,20 per maand
  Ruimte website   20 GB
  Ruimte e-mail   20 GB
  Extra Hosting accounts   5
  Dataverkeer   1000 GB
  Databases   25
  SSL certificaat   Let's Encrypt
  Spam en virusfilter   Advanced
  Automatische backup   Ja
  Geheugen   256MB
  Serveraliassen   5
  One click install   Wordpress (+200 andere)
  Webmail   Ja
  Wordpress toolkit   Ja
  Dedicated PHP pool   Nee
  Mailboxen   Onbeperkt
  Domein redirects   Onbeperkt
  E-mail aliassen   Onbeperkt
  E-mail redirects   Onbeperkt
  Autoresponders   Onbeperkt
  Hosting platform   Keuze
  .NET Core   Nee
  Node.js Support   Nee
  Laravel Support   Nee
  Website Builder   Ja

Een compleet pakket voor een betaalbaar prijs

Groeit uw website uit zijn voegen dan is dit de beste overstap wat u kunt maken. Zowel diskruimte als dataverkeer heeft u in overvloed zodat u uw bezoekers extra veel content kunt aanbieden. Door het ruime aantal extra accounts en databases wat u kunt aanmaken in dit pakket is het mogelijk om meerdere sites naast elkaar te draaien. Voor elk site kunt u een afzonderlijke ftp account aanmaken zodat, als er iets met de ene site gebeurd, dit niet van invloed kan zijn op de andere site.

Met de beschikbare e-mailaccounts bent u ook via e-mail bereikbaar onder uw eigen domeinnaam. U kunt uw e-mail overal ter wereld via webmail, pop3 en/of imap via een beveiligde verbinding uitlezen en in geval van ziekte of afwezigheid een afwezigheids bericht instellen met een start en stop datum.

Zodra u uw website in de hostingruimte geplaatst heeft is hij ook direct zichtbaar via het internet. Mocht op termijn dit pakket onvoldoende zijn dan kunt u eenvoudig overstappen naar een ander passend pakket.

Website hosting op snelle servers

Uitstekende support, snelle servers en volop kennis van diverse CMS systemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en meer. Uw website kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Website hosting op Plesk control panel

Alle onze webhosting pakketten zijn voorzien van een geavanceerd plesk webhosting panel, spamfilter, ongelimiteerd aantal e-mailadressen en een gratis SSL certificaat. Plesk staat bekend onder de webmasters als een erg makkelijk en uitgebreid hosting control panel. Alle aspecten van uw hosting kunt u makkelijk beheren en zelfs iemand zonder ervaring met websites kan met een paar klikken op de knop een Wordpress website installeren.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

De registratiedienst staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij De registratiedienst zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt De registratiedienst over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.