N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Webhosting

Uitstekende support, snelle servers en volop kennis van diverse CMS systemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en meer. Uw website kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Alle webhosting pakketten zijn voorzien van een geavanceerde spamfilter, ongelimiteerd aantal e-mailadressen en een gratis SSL certificaat.

Lite Online

€ 10,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per maand
€ 10,00 € 9,00 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
€ 10,00 € 9,50 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Krachtpatser zonder poespas

Het krachtige Lite-Online pakket is uitermate geschikt voor het plaatsen van uw dynamische website. Dit pakket biedt u de mogelijkheid zowel de scripts CGI/PERL/PHP als ook ASP/ASP.NET te gebruiken. Dit maakt het pakket ideaal voor het gebruik van bijvoorbeeld een webshop of andere database gestuurd scripts. U bent bereikbaar voor vrienden en relaties onder verschillende e-mail aliassen. U kunt ervoor kiezen om uw e-mail te laten doorsturen naar een extern adres of uit te laten komen in een van de meegeleverde mailboxen.

Lite Online 60GB

Vanaf €9,00 per maand
  Ruimte website   30 GB
  Ruimte e-mail   30 GB
  Extra Hosting accounts   15
  Dataverkeer