N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Webhosting

Uitstekende support, snelle servers en volop kennis van diverse CMS systemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal, Magento en meer. Uw website kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Alle webhosting pakketten zijn voorzien van een geavanceerde spamfilter, ongelimiteerd aantal e-mailadressen en een gratis SSL certificaat.

Prof Online

€ 13,00 facturatie per  jaar 
Vaste prijs per maand
€ 13,00 € 11,70 facturatie per   3 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
€ 13,00 € 12,35 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Voor alle taken gereed

Kies voor het Prof Online pakket en geniet naast een krachtige stabiele hosting omgeving ook van de ruime mogelijkheden die het pakket biedt.

De resources die uw website tot zijn beschikking heeft zijn bijna onbeperkt waardoor uw website zonder problemen verdere groei aan kan.

Dit pakket is uitermate geschikt voor zware e-commerce websites en websites die dagelijks duizenden bezoekers ontvangen. Pakketten zoals Magento, Wordpress, Drupal en Joomla draaien ijzersterk en zijn niet plat te krijgen.

U bent bereikbaar voor vrienden en relaties onder verschillende e-mail aliassen. U kunt ervoor kiezen om uw e-mail te laten doorsturen naar een extern adres of uit te laten komen in een van de meegeleverde mailboxen.

Prof Online 125GB

Vanaf €11,70 per maand
  Ruimte website   75 GB
  Ruimte e-mail   50 GB
  Extra Hosting accounts   20
  Dataverkeer