Registreer uw domeinnaam

Forwarding

Stuur uw domeinnaam door naar een ander adres of maak e-mailadressen aan.

Prof Forwarding

Genoeg e-mailboxen met veel opslagruimte

Dit pakket heeft ten opzichte van het voorgaande pakket meer mailboxen, e-mail adressen, e-mailforwardings en url forwardings tot zijn beschikking waardoor u het maximale uit uw forwardingpakkket kunt halen.

Ideaal voor particulieren en bedrijven die bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of voor een project snel willen beschikken over veel e-mailadressen of subdomeinen.

Zodra uw domeinnaam wordt ingetypt in een browser wordt de gebruiker dankzij onze snelle forwarding servers doorgestuurd naar uw eigen webruimte op de door u aangegeven URL. Deze URL kan een homepage zijn die geplaatst staat bij uw huidige internetprovider of u kunt het verkeer doorsturen naar uw bestaande webhosting account bij ons. Uw bezoeker merkt hier niets van en komt eenvoudig op uw eigen website, in de adresbalk van de browser blijft uw domeinnaam zichtbaar staan.

Het unieke van onze forwardingdienst is dat per (sub)domein/URL-forwarding een aparte set Metatags en zoekwoorden kan worden opgegeven. Het voordeel hiervan is dat zodra een zoekmachine langskomt om uw website te indexeren, tevens ook de zoekwoorden in uw meta-tags worden geindexeerd. Hierdoor wordt het vinden van uw website op het internet, sterk verbeterd waardoor u meer bezoekers op uw website ontvangt die behoren tot uw doelgroep.

Via dit pakket bent u ook via e-mail bereikbaar op uw eigen domeinnaam. U kunt uw reeds bestaande e-mailberichten door laten sturen naar uw huidige e-mailadres of u kunt ervoor kiezen om de meegeleverde mailbox te gebruiken. Door de ruime opslagmogelijkheden voor uw mailboxen is de kans dat deze volloopt vrijwel nihil.

Indien u gebruik maakt van de meegeleverde mailboxen kunt u via de webmail op ieder willekeurige PC of laptop overal op de wereld via het internet uw mail bekijken. Omdat wij alle mailberichten scannen op spamberichten en virussen houdt u meer tijd over voor andere zaken.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van onze hosting-service kent dit pakket geen dataverkeer limiet.

Prof Forwarding

totaal 2 GB opslagruimte
Dit is het totaal aantal opslagruimte wat beschikbaar is voor het opslaan van uw e-mail. U kunt dit ruimte zelf verdelen over de beschikbare mailboxen.
Aantal mailboxen wat u kunt aanmaken
Aantal email adressen wat u aan een mailbox kunt kopellen
Aantal email forwardings wat u kunt instellen per domeinnaam. U kunt al het mail bijvoorbeeld laten doorsturen naar uw gmail of hotmail adres
Via ons geavanceerde domein redirect module kunt u uw domeinnaam doorsturen naar een externe website via verschillende methoden zoals:
 • Frame forwarding
 • 301
 • parkeerpagina
 • trade-pagina
 • . Ook is het moglijk om subpagina's vallende onder uw domeinnaam door te sturen naar een externe subpagina.
  U kunt een onbeperkt aantal autoresponders aanmaken en zelf instellen wat u als bericht wilt terugsturen. Tevens is het mogelijk om een start en een stop datum op te geven wat handig is tijdens uw vakantie of ziekte.
  € 12,00 vanaf  €6,00 per jaar

  Bekijk ook  Altijd voor u klaar

  Wij als team van De registratiedienst staan altijd voor u klaar om u te helpen uw ambities waar te maken. Bij onze ruim 15.000 klanten staan wij vooral bekend om onze klantvriendelijkheid. Met onze hulp heeft u geen systeembeheerder meer nodig om uw email account op uw pc te installeren. Simpele pc hulp, waar sommige van onze concurrenten tegenwoordig geen moeite meer voor willen doen, verlenen wij u graag met alle geduld en kennis die wij in huis hebben.

  Daarnaast staan wij ook voor u klaar om hulp te verlenen met het bouwen van uw website. Wij
  beschikken over genoeg kennis en ervaring in verschillende CMS systemen zoals WordPress, Drupal en
  Magento.

  Naast onze klantvriendelijkheid en kennis van zaken zijn wij ook reuze trots op ons veilige, snelle en stabiele netwerk die 24 uur per dag wordt gemonitord. Uw data staat bij ons veilig opgeslagen in ons beveiligde datacenter en wordt meerdere malen per dag veiliggesteld naar een externe locatie.

  Waarom kiezen voor De registratiedienst ?

  Deskundig

  De registratiedienst staat onder zijn klanten bekend met zijn deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met zijn klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domein extensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, web bouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met de juiste antwoord voor uw vraagstuk.

  Voordelig

  Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij De registratiedienst zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

  Ervaren

  Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domein specialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt De registratiedienst over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals webserver beheer, mailserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.

  De registratiedienst
  Industriestraat 11
  2671 CT Naaldwijk
  Nederland
  +31.(0)174-726026
  sales@registratiedienst.nl
  De registratiedienst is een product van InterIP Networks B.V. te Naaldwijk