N

Vriendelijke services

N

Support per telefoon en e-mail

N

Deskundig advies

Service met heleboel extra’s

Of u nu een domeinnaam registreert of een managed server afneemt, onze dienstverlening gaat erg ver en wij houden niet op totdat u 100% tevreden bent gesteld. Wordt klant bij ons en ervaar onze vriendelijke en deskundige dienstverlening.

Advanced server

€ 229,00 facturatie per  kwartaal 
Vaste prijs per maand
 € 229,00 € 194,65 facturatie per   2 jaar 
Vaste prijs per maand Korting 15%
 € 229,00 € 206,10 facturatie per   jaar 
Vaste prijs per maand Korting 10%
 € 229,00 € 217,55 facturatie per   6 maanden 
Vaste prijs per maand Korting 5%

Advanced server 3500GB

Vanaf €194,65 per maand
  Diskruimte   3 TB
  Geheugen   64 GB
  Processor   32 cores
  OS   Centos, Windows Server 20 Euro p.m. extra
  Control panel   Plesk Web Pro Editie 30 websites
  Root access   in overleg
  Power boot-Remote control   Ja
  Monitoring   24/7 per e-mail
  SLA   SLA CORE
  Traffic   3 TB
  Opslagruimte backup   500 GB
Snelle en betrouwbare servers volledig onderhouden door ons. U heeft er geen omkijken meer naar. 24/7 real-time monitoring van de belangrijkste kerntaken.

Managed HP-Datacenter server huren

Krachtig en onverwoestbare HP datacenter servers huren voor het grootste rekenwerk. Een volledige high-end datacenter server helemaal voor u zelf zodat u gebruik kunt maken van het maximum capaciteit wat het server biedt. Afhankelijk van het benodigde rekenwerk kunnen wij dedicated servers met diverse raid-configuraties en processor optie aanbieden. Wij nemen het zorg op ons wat betreft, stroom, hardware, software en netwerkonderhoud zodat uw applicatie maximaal kan performen in een veilige omgeving dag en nacht beschermd en gemonitord door onze netwerkspecialisten.

Waarom kiezen voor ons?

Tegenwoordig is er zoveel keus tussen hostingproviders waardoor het lijkt alsof overal wel het zelfde zal zijn. Dit is echter zeker niet het geval. Waar veel hostingproviders ervoor kiezen om de klant alles zelf te laten doen, zetten wij er een steentje bij om de klant zoveel mogelijk bij te staan. Uiteraard is het mogelijk om bij ons ook zonder enige support al uw doelen te bereiken op een zo gemakkelijk mogelijke manier, maar op het punt dat u toch dat extra beetje support nodig heeft zijn wij de juiste partij waar u op kunt bouwen!

De registratiedienst staat onder haar klanten bekend met haar deskundige en geduldige helpdesk die meedenkt met haar klanten en waar nodig met de juiste oplossing komt. Of het nu gaat om een vraag over lastig te registreren domeinextensies of om een ingewikkelde DNS configuratie, wij kunnen u altijd snel van bruikbare advies voorzien. In zaken waar onze kennis niet diep genoeg gaat kunnen wij ons netwerk bestaande uit technische specialisten, domeinjuristen, webbouwers en nog een scala aan ICT gerelateerde specialisten raadplegen. Weten wij het niet? Dan is er in ons netwerk altijd wel een specialist te vinden met het juiste antwoord voor uw vraagstuk.

 

Voordelig

Onze prijscalculatie voor onze diensten en producten is gebaseerd op onze overtuiging en streven om onze klanten het beste dienstverlening te bieden zonder torenhoge bedragen hiervoor te factureren. Dat wij goedkoop zijn houdt niet in dat wij inbinden in de kwaliteit van onze producten en diensten. Door onze stroom en traffic voordelig in te kopen en door zoveel mogelijk digitaal te werken kunnen wij onze prijzen eerlijk, laag en sterk concurrerend houden. Onze doelstelling is om kwaliteitsservices op hoog niveau te bieden zonder een “uurtje factuurtje” mentaliteit te vertonen. Als u klant wordt bij De registratiedienst zult u snel merken dat wij die doelstelling, elke dag weer, hoog in het vaandel houden.

Ervaren

Ons moederbedrijf, InterIP Networks b.v. is opgericht in 1999 uit passie voor het techniek en het toen nog nieuwe internet. Wij hebben door de jaren heen een breed scala aan technische kennis opgebouwd waar wij graag onze klanten van laten meeprofiteren. Onze deskundige en ervaren medewerkers denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Onze domeinspecialisten hebben ruime ervaring in juridische geschillen met domein registraties, aankoop van domeinnamen en registraties van moeilijk te registreren extensies. Daarnaast beschikt De registratiedienst over een technische team die gespecialiseerd is in technische zaken zoals mail- en webserver beheer, spambestrijding en zoekmachine optimalisatie.