SERVICE GERICHT / VRIENDELIJK / DESKUNDIG / ERVAREN / VELIG / SNEL / UITMUNTEND / KWALITEIT

Tot  20,41 % korting

 .ONLINE  Domeinnaam extensie informatie

U bent op pagina Overzicht domeinextensies / Populair / .ONLINE
Kies voor een langere termijn en bespaar meer

Specificaties

Minimale lengte van het domein
Maximale lengte van het domein
Voor sommige extenties is het vereist dat u een post en/of bezoekadres heeft in het land waar u het extentie wilt registeren
Sommige extensies eisen dat u of het administratieve contact een post of een vestiging adres in het land waar het extensie wordt geregistreerd moet hebben. Als u dat niet heeft kunt u tegen een kleine bijbetaling gebruik maken van ons domicilie services.
Voor sommige country code (landen) extensies moet u ingeschreven staan in de lokale kamer van koophandel, een BTW nummer kunnen overleggen, inwonend zijn in het land zelf en/of een andere aantoonbare relatie hebben met het land waarin het extensie wordt vastgelegd
Minimale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Maximale periode in jaren waarvoor uw deze extensie kunt registreren
Nadat uw domeinnaam is stopgezet en door ons is verwijderd bij de desbetreffende register is het bij sommige extensies nog mogelijk om uw domeinnaam terug te claimen. Let wel op dat niet alle extensies deze mogelijkheid bieden en dat bij een her activatie van een domeinnaam naast de periodieke kosten ook extra kosten in rekening kan worden gebracht.
Het interval waarmee de registry zijn zone file bijwerkt. Nieuwe registraties en nameserver wijzigingen zijn pas na deze periode actief
Karakters die zijn toegestaan in een domeinnaam
Met internationalized domain name (IDN) kunt u domeinen registeren die niet alfanumerieke karakters bevatten. Een domeinnaam zoals bijvoorbeeld www.Café.eu wordt met IDN geregistreerd als www.xn--caf-dma.eu
Bij de meeste extensies kunt u tegen een kleine bijbetaling uw whois data afschermen van de buitenwereld. Zo voorkomt u dat derden kunnen zien dat u de eigenaar van het domeinnaam bent.
DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions. DNSSEC voorziet de DNS records van een digitale handtekening, zodat de aanvrager kan controleren of de record die terug komt, authentiek is. Het “spoofen” van DNS, of zogeheten cache-poisoning, is hierdoor niet langer meer mogelijk.

Veelgestelde vragen over de .ONLINE domeinnaam extensie

Voorwaarden .ONLINE domeinnaamregistratie

Een .ONLINE domeinnaam moet minimaal 2 karakters en mag maximaal 63 karakters bevatten. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met een minteken. U kunt een .ONLINE top-level domeinextensie registreren voor een minimale periode van 0 jaar tot een maximale periode van 1 jaar. Indien u uw domeinnaam niet meer verlengt, dan vervalt de domeinnaam in een quarantaineperiode van 0 dagen. Let op dat De registratiedienst € 99.00,- rekent voor het heractiveren van een dommeinnaam met de .ONLINE extensie nadat deze in quarantaine is geplaatst.

Hoe kan ik mijn DNS-records en/of de nameservers voor mijn .ONLINE domeinnaam aanpassen bij De registratiedienst?

U kunt op onze DNS-beheerpagina zelf uw domeinnaam real-time beheren. Naast de standaard A-, MX=- en CNAME-records kunt ook op een makkelijke manier TXT-records en SRV-records opnemen voor uw DNS-zone. Wilt u uw .ONLINE domeinnaam extra beveiligen met DNSSEC? U kunt dat met een klik aanzetten op de beheerpagina. Wilt u bij meerdere domeinen tegelijk dezelfde aanpassing doorvoeren? Met onze handige DNS-beheer tool is het mogelijk om meerdere domeinen onder uw beheer tegelijk bij te werken. Heeft u een foutje gemaakt? Geen zorgen, u kunt tot maximaal 25 versies terug uw DNS-zone terughalen. Wilt u uw dns records via Cloudflare, Google of via een andere dns provider beheren? u kunt met een nameserverwijziging eenvoudig overstappen naar de provider van uw keuze.

Hoe kan ik mijn .ONLINE internet domeinnaam registreren?

Voor het REGISTEREN of KOPEN van een nieuwe DOMEINNAAM dient u deze eerst te controleren op beschikbaarheid via een DOMEIN CHECK. Domeinen die vrij zijn kunt u direct vastleggen tegen de gangbare tarieven. Sommige domeinen die reeds bezet zijn kunnen te koop worden aangeboden, neem contact met ons op als wenst dat wij bemiddelen bij uw domeinnaam aankoop. U kunt via het onderstaande formulier op een eenvoudige manier de beschikbaarheid van uw domeinnaam checken. Indien de door u gewenste domeinnaam beschikbaar is, dan kunt u deze real-time op uw privé- of bedrijfsnaam laten vastleggen. Bent u een domein reseler of registreert u een domeinnaam voor een klant? tijdens het domeinnaam registratie proces is het mogelijk om contactpersonen via onze beheeromgeving aan te maken en domeinnamen te registreren op naam van uw klant of domein contactpersoon.

.ONLINE DOMEINNAAM BESCHIKBAAR? CHECK EN REGISTREER

Ik heb al een bestaande .ONLINE domeinnaam, kan ik deze domein verhuizen naar De registratiedienst?

Voor het VERHUIZEN van een .ONLINE DOMEINNAAM dient u bij uw huidige provider een transferkey op te vragen. Uw provider is verplicht om deze aan u te verstrekken en zal de key doorgaans per e-mail versturen naar het e-mailadres dat bij hen geregistreerd staat voor contact. Indien u eenmaal uw transferkey heeft ontvangen, dan kunt u hieronder het VERHUIZEN van uw .ONLINE domein real-time opstarten. Heeft u elders een domeinnaam gekocht of geregistreerd en wilt u deze verhuizen naar De registratiedienst? Wij helpen u graag met het verhuizen van uw domein, voor meer info zie onze DOMEINNAAM VERHUISSERVICE pagina. Indien het domeinnaam nog niet op uw naam geregistreerd staat draagt ons systeem tijdens het verhuisproces uw domein automatisch over op uw privé- of bedrijfsnaam. U wordt zoedoende direct 100% juridische eigenaar en niemand anders kan aanspraak maken op uw domeinnaam. Indien u een domein voor uw klant verhuist, dan kunt u via de beheeromgeving uw klant als contactpersoon aanmaken en tijdens het verhuisproces selecteren als eigenaar van de domeinnaam.

.ONLINE DOMEIN CHECKEN EN VERHUIZEN

Kan ik een .ONLINE domein via De registratiedienst ook anoniem registreren?

Bij deze extensie is het niet mogelijk om uw persoonlijke gegevens af te schermen van het publiekelijke whois database.

Hoe kan ik een .ONLINE domein overdragen op naam van een nieuwe houder/eigenaar?

Helaas is het niet mogelijk om een .ONLINE domein over te dragen op naam van een nieuwe houder/eigenaar

Hoe kan ik een website opstarten onder mijn .ONLINE domeinnaam?

U kunt eenvoudig een website activeren door een webhostingpakket bij ons af te nemen. Activatie van uw webhostingaccount bij De registratiedienst gebeurt vrijwel real-time, binnen enkele minuten kunt u inloggen en met een klik op de knop gratis websitesystemen zoals Wordpress, Joomla, Drupal installeren. Indien u echt voor een zware e-commerce toepassing wilt gaan, dan kunt u ook bijvoorbeeld de laatste versie van Magento installeren. Al onze HOSTING pakketten draaien op het innovatieve en gebruikersvriendelijke control panel van PLESK waarbij u taken zoals backup en bijvoorbeeld het updaten van uw wordpress website volautomatisch kunt laten uitvoeren. U krijgt beschikking over een onverwoestbare en razendsnelle webhostingplatform die zeker ten goede zal komen voor de laadtijd van uw website en uw bezoekersaantallen. Al onze WEBHOSTING pakketten zijn geschikt voor WORDPRESS WEBHOSTING en komen standaard met GRATIS SSL-CERTIFICAAT en een ijzersterk SPAM EN VIRUSFILTER voor uw e-mail. Wilt u onze diensten doorverkopen? geen probleen, al onze pakketten zijn geschikt om als RESELLER HOSTING gebruikt te worden. Laat uw website schitteren met een .ONLINE domeinnaam.
Bekijk en vergelijk hier al onze webhosting pakketten.

Kan ik e-mailadressen gebruiken onder mijn .ONLINE domeinnaam?

U kunt over een eigen @ONLINE e-mailadres beschikken indien u een pakket afneemt met e-mail mogelijkheden. U kunt uw e-mail berichten via het POP3 of IMAP protocol beveiligd uitlezen. U kunt uw e-mailaccount op een willekeurige e-mail client op uw PC, Mac, Android of iOS systeem installeren en direct gebruik maken een e-mailadres onder uw @ONLINE domein. Het is ook mogelijk om uw e-mail via een webmailpagina uit te lezen. Als één van de weinige e-mail providers stellen wij u ook een uitgaande mailserverplatform beschikbaar waarmee u zowel over poort 25 als over poort 587 beveiligd e-mails kunt versturen. Al onze maildiensten worden geleverd met gratis blacklist controle, spamfiltering, spamtagging en viruscheck. Ook is het mogelijk om op uw e-mail addres een autoresponder te plaatsen met bijvoorbeeld een afwezigheidsmelding of ontvangstbevestiging.
Bekijk en vergelijk hier al onze e-mail forwarding en mailbox pakketten.


De registratiedienst
Industriestraat 11
2671 CT Naaldwijk
Nederland
+31.(0)174-726026
sales@registratiedienst.nl
De registratiedienst is een product van InterIP Networks B.V. te Naaldwijk