Domeinnaam:
Extentie:


De Registratiedienst
 Home
 Contact
 Vacatures
 Nieuwsberichten
 Nieuwsbrief
 WebMail Login
Domeinnamen
 Algemeen
 Registreren / Verhuizen
 Domeinbewaker (nieuw)
 Pakketten en prijzen
 Pakket keuze hulp
 Domeinnaam vragen
 Registratie tips
 Regels .NL domeinnaam
Hosting
 Algemeen
 Hosting pakketten
 Pakket vergelijking
 ASP hosting
Co-locatie / Dedicated servers
 Algemeen
 Server plaatsen (colocatie)
 Server huren (dedicated)
 Bestelformulier
Helpdesk
 Algemeen
 Veel gestelde vragen
 Pakket wijzigen
 Wijzigingen en formulieren
 E-mail instellingen
 FTP instellingen
 HTML hulp
 PHP hulp
 ASP/ASP.NET hulp
 Reactieformulier voorbeeld
 Uw site en de zoekmachines

 Webdesign
Veel ondernemers en particulieren zijn er inmiddels wel van overtuigd dat E-commerce meer mogelijkheden biedt om hun doelgroepen te bereiken, dan de reguliere manier van zakendoen. Het plaatsen van een eigen website kan meer naamsbekendheid, informatiemogelijkheden, of omzetstijging (door rechtstreekse verkoop) creëren.

Toch wordt de stap naar het internet veelal uitgesteld. Vaak zijn de ontwikkelingskosten voor een eigen website één van de belangrijkste oorzaken van dit uitstel. Bij De Registratiedienst weet u van tevoren welke kosten u kunt verwachten voor het ontwikkelen van een eigen website!
 Website Ontwerp Pakketten
Om uw eigen website op een eenvoudige en vooral betaalbare wijze te realiseren heeft De Registratiedienst de Website Ontwerp Pakketten (WOP) ontwikkeld.

Deze WOP's zijn opgebouwd uit standaard modules, en worden door ons designteam voorzien van uw eigen huisstijl en logo. Op deze manier kunnen wij voor een zeer lage prijs uw website realiseren.
meer...
 Website op maat
Of het nu gaat om het ontwerpen van een eenvoudige website, of het ontwerpen van uw eigen webwinkel, De Registratiedienst is de juiste partner voor u! Indien gewenst kunnen wij uw website op maat ontwerpen, bouwen, en onderhouden tegen zeer scherpe tarieven.
meer...
 MKB Startpakket     15% korting
Het MKB startpakket is een combinatie van webhosting en webdesign. Ideaal voor startende ondernemers om tegen een laag tarief een goede presentatie op internet te starten. De Registratiedienst ontwikkelt samen met u een website en deze wordt geplaatst op een van onze moderne servers onder de door u te kiezen domeinnaam.

Met het MKB startpakket maakt u op een voordelige manier een goede start op het internet.

  15% korting

Als u kiest voor webdesign en webhosting bij De Registratiedienst ontvangt u eenmalig 15% korting op de webhosting. Deze korting wordt in mindering gebracht op de door ons uitgebrachte offerte ten aanzien van het hosten van uw website.


  Aanvragen?

U kunt hier een online offerte aanvragen voor een van onze designpakketten, of via deze pagina contact met ons opnemen voor een maatwerk offerte.

Ook kunt u direct online de door u gewenste domeinnaam aanvragen en deze op uw bedrijfsnaam registreren. Hiervoor kunt u deze pagina gebruiken.


  Kan ik als particulier ook gebruik maken van deze aanbieding?

Deze aanbieding is geldig voor alle door De Registratiedienst gehoste websites. Of u een bedrijf heeft, of particulier bent maakt in dit geval geen verschil.

 De Registratiedienst is een onderdeel van InterIP Networks B.V.
- +31 (0) 174-726026 - +31 (0) 174-726021 - info@registratiedienst.nl
K.v.K. te 's-Gravenhage 27183782 - IBAN: NL16INGB0680373446 - BIC: INGBNL2A
BTW nummer: NL.813181811.B.01

*- -* *- -* *- -*