Domeinnaam:
Extentie:


De Registratiedienst
 Home
 Contact
 Vacatures
 Nieuwsberichten
 Nieuwsbrief
 WebMail Login
Domeinnamen
 Algemeen
 Registreren / Verhuizen
 Domeinbewaker (nieuw)
 Pakketten en prijzen
 Pakket keuze hulp
 Domeinnaam vragen
 Registratie tips
 Regels .NL domeinnaam
Hosting
 Algemeen
 Hosting pakketten
 Pakket vergelijking
 ASP hosting
Co-locatie / Dedicated servers
 Algemeen
 Server plaatsen (colocatie)
 Server huren (dedicated)
 Bestelformulier
Helpdesk
 Algemeen
 Veel gestelde vragen
 Pakket wijzigen
 Wijzigingen en formulieren
 E-mail instellingen
 FTP instellingen
 HTML hulp
 PHP hulp
 ASP/ASP.NET hulp
 Reactieformulier voorbeeld
 Uw site en de zoekmachines

 Domeinnaam
Uw domeinnaam is een visitekaartje op het internet. Uw bezoekers vinden uw website onder uw eigen domeinnaam. Hoe eenvoudiger de domeinnaam te onthouden is, des te makkelijker uw bezoekers terugkeren naar uw website.

Domeinnamen moeten geregistreerd worden alvorens ze gebruikt kunnen worden. Deze registratie kunt u doen bij een Internet Service Provider. De Registratiedienst is zo'n provider.

.NL domeinnamen worden in Nederland beheerd door de SIDN. De Registratiedienst is aangesloten bij de SIDN en kan dus voor u .NL domeinnamen registreren. De Registratiedienst is ook aangesloten bij andere organisaties, waardoor wij ook de registratie van .COM, .NET, .ORG, .INFO en .BIZ en nog vele andere extenties kunnen verzorgen. Neem contact op met ons als u een extentie wilt registreren die niet in ons domeinchecker vermeld staat.
 Domeinnaam registratie
Het registreren van een domeinnaam is eenvoudig. In het vak hieronder kunt u de domeinnaam intypen, en op 'controleer' klikken. Onze website zal dan controleren of de domeinnaam nog vrij is. Indien de domeinnaam nog beschikbaar is kunt u deze direct registreren via onze website.
 Webhosting
De bezoekers van uw website willen snel de gevraagde pagina ontvangen. De Registratiedienst biedt u diverse mogelijkheden om uw website te hosten. Met onze ruime keuze in hosting-pakketten kunnen wij u van dienst zijn voor praktisch elke website. Uiteraard is het ook mogelijk een pakket samen te stellen naar uw specifieke wensen.
meer...
 Domeinnaam verhuizing
Indien u al een domeinnaam heeft geregistreerd bij een andere provider, maar gebruik wilt maken van de diensten van De Registratiedienst dan kunt u de domeinnaam verhuizen naar De Registratiedienst. Voor het verhuizen van een domeinnaam berekenen wij geen extra kosten.

 De domeinbewaker
Als een domeinnaam bezet is kunt u gratis gebruik maken van de domeinbewaker. Ons systeem controleert elke dag op de beschikbaarheid van de domeinnaam. Indien deze vrij is dan laten wij u dit via e-mail direct weten.
meer...
 De Registratiedienst is een onderdeel van InterIP Networks B.V.
- +31 (0) 174-726026 - +31 (0) 174-726021 - info@registratiedienst.nl
K.v.K. te 's-Gravenhage 27183782 - IBAN: NL16INGB0680373446 - BIC: INGBNL2A
BTW nummer: NL.813181811.B.01

*- -* *- -* *- -*